Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε τα χείλη μας καλά ενυδατωμένα. Οι λόγοι είναι απλοί. Αρχικά, είναι ενοχλητικό αλλά και αντιαισθητικό να έχουμε σκασμένα χείλη γεμάτα πετσουλες. Επιπλέον τα καλά ενυδατωμένα χείλη είναι μια πολύ σωστή βάση για τα κραγιόν αφού η εφαρμογή γίνεται καλύτερα και η διάρκεια είναι μεγαλύτερη.
Τους τελευταίους μήνες, λόγω της θεραπείας για την ακμή που ακολουθώ, τα χείλη μου είναι συχνά αφυδατωμένα. Χρειαζόμουν ένα προϊόν το οποίο θα προσφέρει όσο γίνεται βαθύτερη ενυδάτωση και να διαρκεί ώρες. Το μοναδικό που είχε πραγματικά αποτελέσματα ήταν το lip care της apivita.
Βαθιά ενυδάτωση και πραγματικά μεγάλη διάρκεια. Δεν χρειάζεται να το ανανεώνεις συνεχώς και η αίσθηση που αφήνει στα χείλη δεν είναι καθόλου ενοχλητική. Είναι πολύ σημαντικό πως είναι κατά 99% φτιαγμένο με φυσικά συστατικά, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η apivita της οποίας τα προϊόντα είναι εξαιρετικά. Επιπλέον είναι paraben, mineral oil και silicone free.
Το δικό μου αγαπημένο είναι αυτό με μαύρη σταφίδα και ο λόγος είναι πως αφήνει ένα πολύ γλυκό χρώμα στα χείλη. Πολλές φορές μάλιστα, όταν τα χείλη μου είναι πολύ σκασμένα, το φοράω και ως κραγιόν.
Τα lip care είναι εξαιρετικά προϊόντα, κοστίζουν 4€ , τα βρίσκετε στα φαρμακεία και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα !!!
Περιμένω απόψεις !
Σας φιλω!