Αρχές Φθινοπώρου: Και τώρα τι φοράμε;

Η περίοδος από το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο είναι περίεργη για πολλούς λόγους. Μέσα στους λόγους αυτούς συγκαταλέγεται και η αιώνια απορία, η οποία όμως τώρα είναι πιο συχνά στο μυαλό μας από ποτέ, και δεν είναι άλλη από το “τι θα βάλω σήμερα;” και δε σταματά εκεί. Με τον καιρό να είναι ζεστός το μεσημέρι, ψυχρός το βράδυ, μια να φυσάει, μια να μη φυσάει, ακολουθούν και άλλα ερωτήματα όπως εάν πρέπει να πάρεις πανωφόρι, να βάλεις σανδάλια ή μήπως η τσάντα σου είναι πολύ καλοκαιρινή.

Άρα το τελικό ερώτημα είναι: Τι φοράμε αυτή τη μεταβατική εποχή ;

Προσωπικά θεωρώ πως όσο χαοτική και να μοιάζει η περίοδος αυτή, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πειραματιστείς! Άνοιξε τη ντουλάπα σου και ξεκίνα να δημιουργείς μοναδικά outfits!

Το layering είναι αυτό που θα σε σώσει εάν είσαι on the go από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ! Σακάκια & trench coats αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα ψυχρά βράδια! Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τα αγαπημένα σου σανδάλια, και επέλεξε sneakers, loafers & μποτάκια. Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα, εδώ δεν έχουμε περιορισμούς! Σίγουρα όμως η επιλογή πιο φυσικών τόνων όπως καμηλό, μπεζ & γκρι δίνουν μια πιο cozy αίσθηση στα look σου!

από τη συλλογή H&M x Giuliva Heritage
από τη συλλογή H&M x Giuliva Heritage
H & M shackets
H & M shoes & bag