Χαρείτε τον ήλιο με προσοχή

Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και όλοι θέλουμε με τρέξουμε στις παραλίες. Προσέχετε όμως το δέρμα σας όσο πρέπει; Μπορεί ο ήλιος να χαρίζει στο δέρμα μας σέξι σοκολατένιο χρώμα όμως η υπερβολική έκθεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το πιο απλό είναι το έγκαυμα και το πιο σοβαρό ο καρκίνος του δέρματος. Επίσης, κάτι που όλοι αγνοούμε όταν λιαζόμαστε στις παραλίες, είναι η φωτογήρανση. Η οποία εμφανίζετε έντονα στο πρόσωπο αλλά και σε λαιμό και στήθος.

 

Προσωπικά δεν αντέχω τον ήλιο. Με ενοχλεί. Έχω ξεκινήσει από τον Απρίλιο να φοράω αντηλιακό στο πρόσωπο και δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό. Χρησιμοποιώ to Cleanance της Avene με spf 30 και σε λίγες μέρες θα αρχίσω να χρησιμοποιώ με spf 50.

Στις πρώτες βόλτες μου στην παραλία φροντίζω πάντα να έχω μαζί μου, αντηλιακό προσώπου, το baby lips της Maybelline για να κρατάω τα χείλη μου ενυδατωμένα, γυαλιά ήλιου, και οπωσδήποτε ένα μπουκάλι κρύο νερό. 20140615-150917-54557567.jpg Εάν θέλω να φορέσω κάποιο gloss επιλέγω πάντα κάποιο με δείκτη προστασίας. Το αγαπημένο μου είναι το Hawaiian Tropic, island berry, με spf 25 και μοναδικά φρουτένια μυρωδιά, ιδανικό για δώσετε μια γυαλάδα στα χείλη σας. Σαφώς όσο διανύουμε το καλοκαίρι και ανεβαίνει η θερμοκρασία, άλλο τόσο εφοδιάζω και εγώ το νεσεσέρ της παραλίας, με προϊόντα για τα μαλλιά αλλά και με αντηλιακά με υψηλότερο δείκτη προστασίας. Όσες δεν αντέχετε τον ήλιο, όπως εγώ, ωστόσο θέλετε να είστε μαυρισμένες, στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων μαυρίσματος και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για σας.

Μην ξεχνάτε να απλώνετε αντηλιακό και στον λαιμό σας.
Μην ξεχνάτε να απλώνετε αντηλιακό και στον λαιμό σας.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας, κρατήστε την καλά ενυδατωμένη και αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Το αποτέλεσμα, σίγουρα, θα σας αρέσει περισσότερο.   20140615-150247-54167616.jpg   Σας φιλώ!