Τα ωραιότερα chuncky sneakers για τα ανοιξιάτικα outfits σου

Αυτό το trend που έρχεται κατευθείαν από τα 90s, έκανε δυναμική εμφάνιση τον χειμώνα του 2018, ωστόσο παραμένει ψηλά ακόμη στις προτιμήσεις των fashionistas. Παρά την άχαρη εμφάνιση τους, η οποία τους έδωσε και τον χαρακτηρισμό “ugly” αγαπήθηκαν αμέσως. Ο λόγος είναι πως εκτός από το έξτρα coolness που δίνει στα Outfits προσφέρει απίστευτη άνεση, κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη αν αναλογιστούμε τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν κυκλοφορήσει chunky sneakers με τα archlight του Louis Vuitton και τα triple s του οίκου Balencianga να έχουν κάνει θραύση.

Ωστόσο μπορείς να βρεις υπέροχα κομμάτια σε καλές τιμές σε εταιρείες όπως  fila, adidas, nike & mango ( κλικ για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου), με τα δικά μου αγαπημένα να είναι τα Μ2Κ Tekno της Nike.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις τα Ugly sneakers σου, με jeans, με floral ή μονόχρωμα φορέματα, φούστες Midi η μίνι, ακόμα και με ένα υπέροχο κοστούμι σε πιο φαρδιά γραμμή σε παστέλ αποχρώσεις. Για να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι τα sneakers σου δε θα σε περιορίσουν σε τίποτα, επίλεξε λευκά ή πολύ απαλά ροζ.

Παρακάτω θα βρεις αρκετό inspiration!