Τα ωραιότερα advent calendar της αγοράς

Νομίζω πως ένας από τους πιο ωραίους τρόπους να μπεις σε christmas mood είναι να αποκτήσεις ένα advent calendar! Σίγουρα όταν ήσουν μικρή είχες το ημερολόγιο όπου σε κάθε κουτάκι που άνοιγες μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, έβρισκες και ένα σοκολατάκι. 

Ε λοιπόν, μεγαλώνοντας άλλαξαν λίγο τα θέλω μας, και πέρα από σοκολάτες είναι σούπερ να βρίσκεις και ωραία goodies σε κάθε κουτάκι. Οπότε σου βρήκα τα πιο super beauty advent calendars που κυκλοφορούν στην αγορά για να κάνεις ένα διαφορετικό, πιο girly countdown για τα Χριστούγεννα.

The body shop

Στη body shop θα βρεις αρκετές επιλογές, για κάθε budget και γούστο! Περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ αλλά και τα super star προϊόντα της εταιρείας σε mini cute συσκευασίες! Επίσης, για πρώτη φορά μπορείς να βρεις advent calendar όπου μετρά αντίστροφα για τη νέα χρονιά!

shop here 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence

To φετινό calendar της αγαπημένης σε όλους μας essence θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στα καταστήματα και πίσω από κάθε πορτούλα θα βρεις προϊόντα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό αλλά και προϊόντα από τη βασική σειρά ! Το καλύτερο?? Πολλά από αυτά θα είναι σε κανονικό μέγεθος!! Τρέξε να το προλάβεις!!

 

Κiehl’s

Η Kiehl’s κυκλοφορεί advent calendar για όλες τις skincare lovers!! Ανοίγοντας κάθε πορτούλα θα βρεις κάποια από τα πιο αγαπημένα προϊόντα όπως η creme de corps , την Ultra facial cream για 24ωρη ενυδάτωση αλλά και το έλαιο Midnight recovery concentrate!

 

 

Sephora

Mε σύμβολο την αλεπού, τα sephora κυκλοφορούν το πιο παραμυθένιο ημερολόγιο προσφέροντας μας την πιο ρομαντική αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Μια δόση μαγείας θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη στιγμή που θα ανοίγεις κάθε πορτούλα και θα βρίσκεις προϊόντα μακιγιάζ, μπάνιου αλλά και διάφορα αξεσουάρ!

 

ps: Ελπίζω να κρατηθείς και να μην τα ανοίξεις όλα από την πρώτη στιγμή!!

xxx